foto yvonne

Even Voorstellen

Mijn naam is Yvonne de Groot ik woon in Barendrecht.
Aandacht en zorg dat vind ik belangrijk. Het is fijn om persoonlijke aandacht te geven, ook als het lichamelijk of geestelijk minder goed gaat. Vanuit die visie heb ik er voor gekozen om in mijn vrije tijd massage te gaan geven. Want ook mensen die zo op het eerste gezicht niets mankeren, willen soms wat extra tijd en aandacht. Iedereen heeft dat nodig en verdient dat ook.

Voetreflexologie sprak ons zo aan dat we ook nog andere massages wilde leren. Samen hebben we ook de workshops voor Quantum Touch en Indian head gevolgd. Ik ben ruim 10 jaar geleden ingewijd voor reiki, dit is in mijn praktijk een goede aanvulling tijdens mijn behandelingen. Na het behalen van onze opleiding voor voetreflexzonetherapeut zijn wij de opleiding voor stoelmasseur gaan volgen bij Touch Pro.

Inmiddels ben ik begonnen aan de opleiding voor gewichtsconsulenten, deze opleiding spreek mij erg aan omdat ik zelf ook altijd op mijn gewicht moet letten, ik heb zelf in de loop der jaren zelf al vele diëten geprobeerd. Met deze opleiding en alle ervaringen die ik heb opgedaan, wil ik graag mensen helpen om een gezond gewicht te bereiken zonder extreme diëten maar werken naar een betere levensstijl.

Marie en ik hebben allebei op ons huisadres een kleine praktijk ingericht waar je even tot jezelf kunt komen.

U kunt mij bereiken op onderstaand adres:
Palissanderhout 27
2994 HK Barendrecht
telefoon 06 424 452 94
Ik werk uitsluitend op afspraak.

Op dit adres ook gevestigd:
Schoonheidssalon BeauLissa

Het is geweldig mooi om te zien hoeveel kansen je krijgt om anderen te helpen weer in balans te komen.

Bewaren